БОРОШНО ВИЩОГО ГАТУНКУ
Борошно пшеничне вищого гатунку, ГСТУ 46.004-99 виробляється з м'якої продовольчої пшениці вирощеної на території України. Колір її білий зі злегка кремовим відтінком. Цей сорт борошна найбільш поширений при виготовленні вищих сортів борошняних виробів. Пшеничне борошно вищого сорту володіє відмінними хлібопекарськими властивостями, вироби з неї мають хороший обсяг і дрібну розвинену пористість. Таку борошно найкраще використовувати для пісочного, листкового і дріжджового тіста, в соуси і борошняні заправки. Поживна цінність 100 г продукту : білки - 10,3 г; жири - 1,1 г; вуглеводи - 70 г;, Енергетична цінність 100 г продукту : 334 ккал (1397,5 кДж) в 100 г продукта.
Якісні показник:
Борошно розфасовується: |
Рецепт хліба:
Хліб білийвода - 270 мл. Примітка: інгредієнти закладати відповідно до інструкції вашої хлібопічки. Режим випікання: основний. |